Tält

Hyr stort tält i Malmö, Göteborg, Stockholm och i stora delar av Skåne 

Hos oss på Tältmästarna kan du hyra stora tält för stora evenemang i bland annat Göteborg, Stockholm, Malmö och i hela Skåne. Vi levererar våra stora tält ända upp till Stockholm och Göteborg, men även i Malmö och runt om i Skåne. Ska du ha en stor fest i trädgården eller anordnar företaget ett event? Då har du kommit helt rätt. Vi har många olika typer av stora tält som partytält, eventtält, hallar och mycket mer. Beroende på vad det stora tältet ska användas till hjälper vi dig välja rätt. Vi hjälper dig genom att leverera och montera tältet för att det ska bli uppsatt så bra som möjligt och hålla genom hela evenemanget. Vi hjälper till och levererar stort tält i Malmö, Göteborg, Stockholm och Skåne.

Vi har fler utbud av stora tält och hyr även ut bord, stolar och porslin

För ett lyckat event eller party utomhus krävs god planering och ett enkelt sätt att hitta det man är i behov av. Vi hyr ut alla typer av stora tält för fest, event, etc. för ett lyckat evenemang. Vårt stora sortiment inkluderar bl.a. partytält, eventtält, konferenstält, topptält, drinktält och mycket mer. Du hittar även uthyrning av bord, stolar och porslin hos oss, vilket kan behövas vid vissa eventtillfällen. Hyr ett stort tält i Stockholm, Göteborg eller Malmö, så levererar vi mer än gärna.

Kontakta oss vid intresse av att hyra stort tält i Malmö, Göteborg eller Stockholm

Kontakta oss på Tältmästarna och få mer information om hur du hyr stora tält från oss. Vi hjälper dig med planering och förser dig med diverse tillbehör vid behov. Be om en kostnadsfri offert på stort tält i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och runt om i Skåne. 

 

Klicka för att läsa våra Godkännandebevis